tiistai 1. joulukuuta 2015

1. joulukuuta 2015
Positiivinen ajattelu.

Hyvä olo ja hyvä mieli merkitsee eri ihmisille eri asioita. Minulle ne ovat aika yksinkertaisia ja luonnollisia asioita, jotka on helppo saavuttaa. Koen olevani peruspositiivinen ihminen. En tarvitse mitään ihmeellistä ollakseni onnellinen. Onni on hetkessä, josta nauttii. Hymy, kosketus tai vaikkapa kehräävä kissa riittää. Lapsen nauru, auringon paiste, kynttilän lepatus pimeässä. Mitä milloinkin.

En jaksa rypeä kovin pitkään masennuksen alhossa, vaikka toki minullakin toisinaan kaikki mättää ja menee kuppi nurin hyvinkin pienestä, mutta harvoin olen montaa päivää peräkkäin alavireinen, kiukkuinen tai negatiivinen. Tai edes montaa tuntia peräkkäin.

Uskon, että ihminen pystyy itse vaikuttamaan hyvään mieleen omalla ajattelullaan ja teoillaan. Positiivinen ajattelu on avain hyvään mieleen. Vaikka toiset saattavat vierastaa ajatusta tietoisesta positiivisten ajatusten ajattelemisesta, sitä kuitenkin kannataa  kokeilla ja pian se saattaakin muuttua luonnolliseksi osaksi elämää. 

Positiivisella ajattelulla ja positiivisella mielellä ollessa on vastaanottavaisempi ja valmiimpi kokeilemaan kaikkea uutta, kaikilla elämän osa-alueilla, mikä osaltaan lisää hyvää mieltä ja hyvää oloa. Hyvän kierre syntyy ihan yhtä helposti kuin negatiivisuuden ja pahan kierre. 

Jokainen aikuinen on vastuussa itsestään ja omasta onnestaan. Tässä ja nyt, ei sitten kun. Vain itseään voi muuttaa ja kehittää. Positiivisten ajattusten kautta se on helpompaa.

Jaa jokin tämän päivän positiivinen ajatus kanssani tai kerro asia mikä tekee sinut onnelliseksi kommentoimalla tähän tekstiin tai Facebookissa!  Kiitos!


1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Tänään oli hyvä päivä koska: 1) ostin pari joululahjaa 2) ostin lennot Brysselistä Dubliniin sekä Köpikseen mulle ja murulle, kaikki 130e hihi! Meni vähän rahaa mutta kaikki tulee takas ylihuomenna veronpalautuksina (ja murun pussista heh) ;)