sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Juoksukoulun finaali


Tervepä teille, pitkästä aika! Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua sitten äitienpäiväkakun teon. 

Uusissa maisemissa on juoksenneltu jo tovi, muutosta on nyt kolme viikkoa aikaa. Ihan kirjaimellisesti en ole töiden ja muuton takia pystynyt juoksukoulua tekemään ja olen sitä ihan itse muokkaillut omiin kuvioihin sopivaksi, mutta siitä huolimatta tänään juoksin tuon tavoitekympin yllä näkyvin tuloksin. Juoksu tuntui helpolta. Tosin iskiashermo on vihoitellu jo ainakin puolivuotta lähes päivittäin, joten se siellä taas muistuttelee itsestään tämänpäiväisen lenkin jäljiltä tälläkin hetkellä. Erityisesti tunnen sen nahoissani, kun juoksen asfalttipinnalla. Harkinnassa on juoksuklinikalla käynti, että saa kunnon opastuksen ja vinkkejä kenkien ja askelluksen suhteen. 

Nyt kun yksi tavoite on saavutettu, uutta pukkaa. Seuraava tavoite on juosta tuo kymppi alle tuntiin. Heinäkuun lopussa Sibeliusmaratonissa Hämeenlinnassa toivon pystyväni tuon tunnin alittamaan. Ja sitten isompana tavoitteenani on, että viimeistään ensi keväänä juoksen puolimaratonin. Tavoitteita pitää olla, että pysyy motivaatio korkealla. 

Painotavoitteiden kanssa olen myös hiljakseen edistynyt. Eilen aamulla vaaka näytti armollisesti 68 kg, joka on helmikuun lähtötilanteesta -7,6 kg. Tämä tarkoittaa siis sitä, että esikoisen ja ystävän kanssa on lyöty jo lukkoon kesälomalle hyvänolon viikonloppu Tampereella. Kööpenhaminan matkan varaamiseen on vielä 3 kg matkaa, joten realistisesti sinne mennään joskus syksyllä tai viimeistään joulun aikaan. 

Ei kommentteja: