perjantai 1. toukokuuta 2015

Mieli matalalla


Nyt laittaa vähän synkäksi mielen, kun onnistuin saamaan flunssan juurikin juoksukoulun alkajaishässäkkään. Ei tällä kertaa riittänyt tahdonvoima sivuuttamaan tautia. 

Kuntotesti, joka aloitusta edeltää, on suoritettuna vain osittain ja vähän puolituisesti: Olin puolison kanssa lenkillä tiistai-iltana ja juoksin kokeeksi 8 km:n lenkin loppupuolella tuon kilometrin. Olin mitannut matkan sopivasta paikasta jo aiemmin, mutta tarkoitushan oli juosta tuo testimatka vain alkulämmittelyn jälkeen. Nyt sitä alkulämmittelyä oli alla jo 6 km verran. Kuitenkin juoksutulos oli hyvä, joten nyt sitten mennään tällä tuloksella. Enkä kyllä usko, että olisin tuosta paljon petrannut, vaikka olisinkin tehnyt testin "oikeaoppisesti". Juoksin 1 km matkan läheisellä radanvarsitiellä, tuulettomissa olosuhteissa, aikaan 5 min 35 sek. (Minun ikäryhmässä hyvä tulos on aikaan 5-5,59 min. )

Tauti iski päälle keskiviikkona, joten lihaskuntotestiosio on tekemättä kokonaan, eikä kyllä tässä olotilassa ole tarkoitus sitä tehdäkään. Toivottavasti olo alkaa kohentua pika puoliin, että pääsen aloittamaan homman ensi viikolla aikataulun mukaan. Nyt sitten vain chillailen ja yritän levätä pari päivää, koska työt kutsuvat taas sunnuntaina. 


Ei kommentteja: