torstai 12. maaliskuuta 2015

Yoogaia testattavanaBuzzadorina pääsin taas testailemaan "juttuja". Nyt sattui enemmän kuin sopivasti, sillä tällä kertaa testattavana on nettijoogastudio, jossa tarjolla on joogaa, pilatesta, kahvakuulailua ja syvävenyttelyä. Sopii hyvin tähän painonpudotusprojektiini siivittämään hyviä valintoja! 

Maanantaina kävimme työporukalla joogaamassa ihan livenä, joten tuntumaa ennestään kokeilemattomaan lajiin sain jo sieltä. Nyt saan buzzadorina jatkaa kuukauden tätä harrastusta kotona, hyvien ohjaajien opastuksella! 

Yoogaiassa on mahdollisuus ottaa osaa livetunnille webkameran kautta, jossa voi saada ohjausta halutessaan. Tunnille voi osallistua myös avaamatta kameraa. Tunnit tallennetaan ja niitä voi käyttää myös jälkeen päin milloin itselle parhaiten sopii. Valittavana on tunteja sekä suomeksi että englanniksi.

Ensimmäiseksi tuntivalikoimasta kokeilin tallennettua kahvakuulatuntia. Tunnin kesto oli 30 minuuttia. Liikkeet käytiin ensin perusteellisesti läpi, joten kokemattomana kuulailijana pääsin hyvin jyvälle mitä pitää tehdä. Sitten vain kuula heilumaan ohjaajan komennossa. Soija virtasi ja nyt on lihakset kipeinä. 

Vuorotyöläisenä on mukavaa tehdä treeniä kotona juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Palvelun hintojakin katselin ja totesin, että hinnat ovat varsin kohtuulliset, verrattuna vaikkapa kuntosalien hintoihin. Se tietenkin on tärkeää, että itsellä on motivaatio kohdillaan. Tällä hetkellä tuntuu, että tähän voisi vaikka innostua ja käyttää palvelua myöhemminkin maksavana asiakkaana. 

Saan myös jakaa ystävilleni koodia, jolla kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan tätä palvelua ilmaiseksi kahden viikon ajan. Palveluun pitää kirjautua ennen 1.4.2015, joten jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä! 

Ei kommentteja: