torstai 1. tammikuuta 2015

10 vuotta taputeltunaKymmenen vuotta sitten oli ikimuistoinen uudenvuodenpäivä. Koti oli vielä jouluinen ja sinne oli kutsuttu pieni joukko läheisiä ihmisiä. Pappikin saapui paikalle illan suussa ja teki meistä saamillaan valtuuksilla omassa olohuoneessamme virallisesti avioparin.

En tiedä moniko tutuistamme tuolloin oikeasti uskoi, että tulee 10 -vuotis hääpäivä, tai edes 1 -vuotis hääpäivä. Paljon on tapahtunut kymmenessä vuodessa. Mukaan mahtuu molempien opiskeluja, kaksi yhteistä lasta, kahden tytön murrosiät ja aikuistumiset, useat muutot, monenlaiset epäonnistumiset ja onnistumiset. Mukaan on mahtunut tunteita laidasta laitaan. Rakkaus ollut koetuksella puolin ja toisin monet kerrat, mutta niin vain ollaan tultu tähän päivään ja edelleen tahdotaan. 

Aloitamme avioliiton toisen vuosikymmenen viettämällä kahdenkeskistä aikaa pari vuorokautta. Ehkä summaamme ensimmäiset kymmenen vuotta ja teemme suunnitelmia seuraavalle kymmenelle. Tai vain tuijottelemme toisiamme silmiin. Kiitollisena siitä, että juuri tämän ihmisen seurassa voin olla oma itseni ja silti se tahtoo elää samaa elämää kanssani. 2 kommenttia:

Piipe Elch kirjoitti...

Lämpimät onnittelut Teille! Ihanaa, että olette löytäneet toisistanne sen ihmisen, jonka kanssa on hyvä ja turvallista jakaa arki ja juhla.
Onnellista uutta vuotta!

mustakissa kirjoitti...

Niin onnea niille tuleville vuosikymmenille! Me oltiin vasta miehen siskon häissä ja on se vaan jännä, miten se nostaa ne omat muistot mieleen ja sitten sitä ihmettelee, että onkos siitä jo niiiiin kauan...