sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Voitaikinataskut


Pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan, jossa testattavana oli Myllyn Paras Voitaikinataskut.  


Taskut ladotaan jäisinä pellille ja ne saavat sulaa siinä sen aikaa, kun uuni lämpenee 225 asteeseen. 


Taskut voi halutessaan voidella kananmunalla, mutta itse jätin sen väliin. 


Paistoaika on 15-20 min. Taisivat olla 17 minuuttia uunissa, niin valmista tuli. 


Taskut saavat olla ihan kunnolla paistuneen näköisiä, että sisuskin ehtii kypsyä. 


Taskut aukeavat helposti paiston jälkeen. Takareuna toimii ikäänkuin saranana. 


Täytettä varten vatkasin Flora Vanilla vaahdoksi, sekotin joukkoon rahkaa ja tyttären macarons-leivoksista jäänyttä Lemon curdia. 


Täytin jäähtyneet taskut juuri ennen tarjoilua rahkaseoksella. 



Oikein raikas, rahkainen leivos syntyi helposti vähällä vaivalla. 


(Mikäli sinä innostut kokeilemaan Hopottamista, voit halutessasi tehdä sen minun suosittekoodillani: HOP12676  ) Sivussa olevasta linkistä pääset Hopottajien etusivulle. 

torstai 9. lokakuuta 2014

Kotiseutukätköilyä











Viime sunnuntaina teimme kotoporukalla kätkö- ja sunnuntaiulkoilukierroksen Hauholle. Samalla se oli myös ruskaretki, kotiseutumatkailua ja mitäs näitä nyt olikaan. 

Sasun kanssa olimme käyneet Hauholla kerran aiemminkin reilu vuosi sitten. Tuolloin oli kesäistä ja vehreää. Nyt päivä oli pilvinen, mutta syksyn väriloisto korvasi auringon. Ilman tätä harrastusta tulisi ulkoiltua aina samoissa maisemissa, kiertäen suunnilleen saman lenkin kerta toisensa jälkeen. 

Päivän viimeinen kätkö oli 500. löytöni. 

perjantai 3. lokakuuta 2014

Syyskimppu


Some pursuaa kuvia vaahteranlehdistä tehdystä ruusuista, joten täytyihän se itsekin kokea. 


 Youtubesta ensin mallivideon katsominen ja sitten vain hommiin. 


Helppo, halpa ja näyttävä, luontoystävällinenkin ja mitä näitä oli. 


Jännä nähdä miten kauan asetelma pysyy hyvänä. Jännä juttu sekin, etten ole ikinä aiemmin törmännyt vastaaviin.