maanantai 15. joulukuuta 2014

15. joulukuuta 2014


Takana touhukas viikonloppu. Lauantain puurojuhlat olivat mukava startti jouluun laskeutumiseen tässä tuvassa. Puuro teki hyvin kauppansa ja manteli lankesi minulle itselleni. Mantelin saajalle oli varattuna Juhlapöydän konvehtirasia, White-versio. Koska en erityisemmin välitä ( lue: ällömakeeta) valkoisesta suklaasta, pääsivät kaikki osallisiksi konvehtirasian sisällöstä. 

Suklaasta on vuosien saatossa muodostunut aika tärkeä osa joulun viettoa. Ainakin meillä. Mies vannoo vihreiden kuulien tai ylipäätään marmeladien nimeen, mutta meille muille maistuu erityisen hyvin suklaa monessa muodossa. 

Minulle maistuu erityisesti Fazerin Geisha dark. Moneen vuoteen en ollut syönyt Fazerin minttukohvehteja, mutta tällä viikolla niitä oli töissä tarjolla, ja jestas miten olivat hyviä. Fazerina on myös kestosuosikki. Konvehtirasioissa on toki ihania makuja myös, mutta tahtoo parhaimmat kadota alta aikayksikön ja vähemmän hyvät syödään pakolla, kun ei raaski jättää syömättäkään. Fazerin paperipäällysteisiä kun rasian ostaa, voi olla varma, että ovat ainakin maistuvia, koko satsi. 

Viikko vielä ennen loman alkua. Joulujuhlia sekä töissä että omilla koululaisilla. Lahjojen metsästystä, viimeisiä postitettavia postiin. Eiköhän sen vielä jaksa, kun oikein pinnistää. 

Enää 9 yötä jouluun! 

Ei kommentteja: