torstai 6. marraskuuta 2014

Tuoksukynttilöitä Air Wickiltä buzzattavana


Pääsin osallistumaan Buzzadorin Air Wick -tuoksukynttilöiden testaukseen. Sain testattavakseni kahta eri tuoksua: Oikealla olevaa Mulled Wine & Cinnamon Applea ja vasemmalla olevaa Golden Winter Woodia. 

 
Kynttilä tuoksuu palamattomanakin, mutta sytyttäessä tuoksu tietenkin voimistuu ja leviää laajemmalle ympäristöön. Allergisten ja tuoksuille yliherkkien ei tule käyttää tuotetta. 

Itse en varsinaisesti ole tuoksuille yliherkkä, mutta tuoksu on sen verran voimakas, että laitoin kynttilän hieman sivummalle palamaan. Meidän perheen ehdoton suosikki näistä kahdesta on tuo Mulled Wine & Cinnamon Apple. Siinä on ihan joulun tuoksu. Eteeristä öljyä sisältävä vahakynttilä on lasissa ja sen sisällä on valotehoste, joka syttyy välittömästi, kun sytytän kynttilän. Valotehoste vaihtaa väriä nonstoppina, luoden sateenkaarivaikutelman hämärässä valaistuksessa. Kuvissa väri näyttää laimeammalta kuin luonnossa. 


Kynttilän paloaika on n. 30 h. Kynttilälyhtyjä on saatavana eri kuvioisina ja kokoisina. Tuotteita myydään useimmissa päivittäistavarakaupoissa, kuten K-citymarket, K-supermarket, Tokmanni, Prisma, S-market, Stockmann, Kokkolan Halpahalli. Ohjehinta tämän koon kynttilöille on 6,90 €. 


Kuvioinneista minua viehtättää enemmän oikealla oleva ornamenttikuviointi. Myös puolisoani miellyttää ornamentti enemmän. 


Alla olevissa kuvissa maisemakuviointi kolmesta eri kohdasta lasia. 
Ei kommentteja: