sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Voitaikinataskut


Pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan, jossa testattavana oli Myllyn Paras Voitaikinataskut.  


Taskut ladotaan jäisinä pellille ja ne saavat sulaa siinä sen aikaa, kun uuni lämpenee 225 asteeseen. 


Taskut voi halutessaan voidella kananmunalla, mutta itse jätin sen väliin. 


Paistoaika on 15-20 min. Taisivat olla 17 minuuttia uunissa, niin valmista tuli. 


Taskut saavat olla ihan kunnolla paistuneen näköisiä, että sisuskin ehtii kypsyä. 


Taskut aukeavat helposti paiston jälkeen. Takareuna toimii ikäänkuin saranana. 


Täytettä varten vatkasin Flora Vanilla vaahdoksi, sekotin joukkoon rahkaa ja tyttären macarons-leivoksista jäänyttä Lemon curdia. 


Täytin jäähtyneet taskut juuri ennen tarjoilua rahkaseoksella. 



Oikein raikas, rahkainen leivos syntyi helposti vähällä vaivalla. 


(Mikäli sinä innostut kokeilemaan Hopottamista, voit halutessasi tehdä sen minun suosittekoodillani: HOP12676  ) Sivussa olevasta linkistä pääset Hopottajien etusivulle. 

1 kommentti:

Viltsu kirjoitti...

Minullekin tarjottiin mahdollisuutta osallistua voitaskutaikinan esittelyyn, mutta enhän minä sitä matkan vuoksi voinut ottaa. On tosi kiva nähdä nyt täällä, millaisia ne olisivat olleet ja kenties joskus itsekin kokeilla.