maanantai 25. elokuuta 2014

Elokuun satoa


Elokuussa elämä on tuntunut olevan yhtä hässäkkää. Alkukuusta vielä lomailtiin ja sitten tultiinkin jo koulun aloitukseen. Meidän ekaluokkalainen oli kovin innoissaan ja laski päiviä, milloin pääsee kouluun. Into on suhteellisen hyvin säilynyt, vaikka kahdeksan aamut perjantaisin ottaakin koville. 


Kaikenlaista on tullut nähtyä ja koettua. Tästä hienosta kuljetuksesta oli otettava kuva. Onkohan ihan laillinen? 


Kätköily on vienyt moneen paikkaan, jossa ei olisi tullut muuten käytyä. Parolan panssariautojen ajoharjoittelumaaston keskeltä löytyi näin komea muistomerkki. 


Viime viikonloppuna päästiin viimein huvittelemaan Särkänniemeen. Sonera järjesti asiakkailleen yksityistilaisuuden lauantaina klo 10-13, jonka jälkeen huvipuisto avautui kaikille asiakkaille.  


Kotieläinpuiston muutos Koiramäeksi oli minusta todella odotettu ja hyvä uudistus. Nyt siellä oli taas näettävää ja koettavaa koko perheelle. Tästä täydet pisteet promoottoreille! 


Kävimme tiirailemassa myös maisemia Näsinneulasta käsin. On se korkealla. 


Oli mukava huomata, että lapsukaiset ovat kasvaneet siihen pisteeseen, että äidin ei tarvitse enää olla joka paikassa mukana. Riitti, kun sijoittui jonnekin, jossa pysyi ja muksut saivat rauhassa kiertää laitteesta laitteeseen lähialueella. 


Oli hyvä aika olla huvittelemassa, koska ei ollut liian kuuma, ei liikaa ihmisiä ja päästiin edullisesti, kun ei tarvinnut maksaa koko päivän ranneketta. 

Alkukuu oli ihanan kesäinen, mutta nyt on tullut jo syksyn tuoksu ilmaan ja pikku hiljaa alkaa ruskan merkkejä näkyä joka puolella. Maajussit puivat peltojaan täydellä teholla. Öisin lämpötilat laskee jo niin alas, että täytyy olla varuillaan kasvihuoneen kanssa. 

Kai se on uskottava, että syksy on täällä, laitettava vähän enemmän vaatetta päälle, sukat jalkaan ja alettava fiilistellä kynttilöillä pimenevissä illoissa. 

Ei kommentteja: