keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Ja niin joutui suvi suloinen


Nyt on taputeltu eskarit, muskarit ja (uima)koulut päätökseensä tältä erää. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei tuntunut helpottavalta. Vaikka töitä täytyy kesälläkin tehdä, on ihanaa, kun ei tarvitse repiä ketään väkisin sängystä piiiitkään aikaan. Korkeintaan itsensä, jos sattuu aikainen työvuoro. Hoitoon ehtii nyt vähän myöhemminkin, jos niikseen tulee. 


Yo-juhlia juhlittiin mm. siskon perheessä. Matkalla juhliin poikkesimme jaloittelemaan Ruoveden Ryövärinkuopalla, jonne tuli myös kaunis ylioppilasneitonen kuvattavaksi. (Alakuvassa)


Nyt on tarkoitus nauttia kesästä täysin siemauksin. Liikkua ja ulkoilla muutenkin paljon. Tehdä yhdessä kaikkea mukavaa. Retkiä, kätköilyä, ehkä vähän huvitteluakin... 


Akut täytyykin nyt ladata oikein huolella, koska syksyllä meillä on kaksi koululaista. Yritän olla ajattelematta vielä koko asiaa, mutta mun pahnanpohjimmainenkin aloittaa koulun!!!!!


Toivon tältä kesältä ilmoja, jolloin tarkenee ilman tuulipukua, hyvää satokautta, elämyksiä, yhdessä oloa, ystäviä...Ei kommentteja: