torstai 27. helmikuuta 2014

"Hiihtoloman" kunniaksi

... ja koska Hämeenlinnan elokuvateatterit tarjosivat (samasta syystä) lastenelokuvat maanantaista torstaihin ennen klo 17 alennushintaan, päätimme viedä lapset leffaan. Ja onhan se ihan mukiin menevää puuhaa sairastaessa. Sen jaksoin minäkin juuri ja juuri. 

Neiti A halusi katsoa Helinä Keijun ja Merirosvokeijun, Herra S puolestaan on jo aiemmin ilmaissut halukkuutensa nähdä Lego-elokuvan, joten kumpikin sai sitä mitä oli  tilauksessa.

Koska Lego-leffa esitettiin tänään 3 D-versiona, valikoitui se meistä vanhemmista minulle ja J vei A:n katsomaan Helinää 2 D-esitykseen. (Puoliso oli kerran käynyt katsomassa jonkin 3 D-esityksen ja tuli sieltä todella huonovointisena pois.)

Omalta osaltani voin kertoa, että Lego -elokuva oli viihdyttävä ja sen loppuhuipennus oli hyvin helposti nivottavissa todelliseen elämään. Jopa meillä täällä kotona. 

Kotona elokuvan jälkeen huomasimme, että vaikka tarkoitus oli mennä samaan teatteriin eri aikaan, olimme lopulta eksyneet eri teattereihinkin. 

 

The Lego Movie 3D-animaatioseikkailu kertoo Emmetistä, joka on maailman tavallisin, sääntöjä noudattava ja täydellisen keskinkertainen LEGO-ukko, jota erehdytään luulemaan maailmanpelastajaksi. Emmet joutuu tahtomattaan osaksi eeppistä seikkailua, jonka päämääränä on pysäyttää vaarallinen tyranni, mutta Emmet on tällaiseen tehtävään toivottoman ja hilpeyttä herättävän valmistautumaton.

Elokuvan ovat ohjanneet Phil Lord & Christopher Miller omasta käsikirjoituksestaan, joka perustuu Dan Hagemanin & Kevin Hagemanin sekä Phil Lordin & Christopher Millerin tarinaan LEGO-rakennuslelujen pohjalta. Elokuva yhdistää LEGO-maailman rakastetuimpia hahmoja sekä esittelee lukuisia uusia. ( Lähde)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, mäki haluun nähä ton Lego-leffan! Näin joskus Finnkinossa käydessä sen trailerin ja vaikutti suhteellisen toimintarikkaalta.