keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hoitolainen ja oma vauva


Esikoisen kisuli Rollo on ollut meillä hoidossa jo yli viikon. Pikku hiljaa arasta ja säikystä höppänästä on kuoriutunut huomion hakuinen hurmuri. Tai ensimmäsen viikon aikana nuoriherra viihtyi päivät meidän sängyn alla karvamatolla ja iltaisin, kun pienten äänet vaimenivat, ryömi Rollo kolostaan meidän aikuisten seuraan. Rollo on löytynyt pentuna Hämeenkyrön metsistä ja Kissojen katastrofiyhdistyksen kautta päätyi tyttären hoiviin reilu vuosi sitten. 


Nyt maanantaina, pitkällisen harkinna, soutamisen ja huopaamisen jälkeen, haimme itsellemme oman vauvan Amélien ystävän kotoa. Tämä hurmaava, silkkiturkkinen neiti sai nimekseen Toffee. Koko perhe on aivan rakastunut häneen. 


Rollo oli ottanut kotimme jo omaksi reviirikseen kuluneen viikon aikana, joten vauvan tulo sekoitti tuon epäluuloisen kissaherran pasmat pahemman kerran. Aluksi sähisten ja muristen hän puolusti omaansa, mutta viime yönä ja tänä aamuna pari on kovasti lähentynyt toisiaan. Jopa siinä määrin, että Rollo pesi nukkuvaa Toffeeta. 

Ei kommentteja: