sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Inspiraatiota roppakaupalla


Tänä viikonloppuna on tullut nähtyä kaikkea ihanaa. Sellaista, mitä voisi itsekin tehdä tai hankkia, että voisi tehdä jotain kivaa itse. No okei, taisin jotain tarviketta hankkiakin. Ihan vähän vaan. Eilen siis kolusin isosiskojen kanssa kädentaitomessut Treella. Tänään ihastelimme koko perhe mummin kanssa Hämeen linnassa pienoismalleja niiden rakentamista esittelevässä tapahtumassa


Olen jo pitkään haaveillut alkavani tekemään meidän nukkekodista omani näköistä, mutta aika on ollut muka aina kortilla ja sitten tuo nuorimmaisten lasten pari sai minut siirtämään tätä haavetta tovin. Nyt viimeinkin alkaa olla nuoriso sen ikäistä, että voisi tosissaan alkaa väkertelemään nukkekodin parissa. Vaikka he sillä vielä leikkisivätkin, eivät enää ainakaan hajota. Ja mikä parasta, voisimme tehdä juttuja nukkekotiin yhdessä. Tuohon haaveeseen sain runsaasti inspiraatiota tänään. Pienoismallien joukossa oli siis nukkekoteja ja nukkekotitarvikkeita. 
Sormet syyhyää jo, mutta perinteisesti työ haittaa harrastuksia ja vähän täytynee malttaa mieltään. Ehkä jonkin pienen virkkauksen voisi aloittaa jo aiheeseen liittyen. 


Kuvat nappasin esillä olevista tuotoksista kännykälläni, joten laatu on vähän sen mukainen. 1 kommentti:

Piipe Elch kirjoitti...

Onpa aivan ihania pienoismalleja! Minulla ei lapsena ollut koskaan nukkekotia ja vähän kademielin leikin sellaisella lapsuusystävieni luona.
Minäkin olisin mielinyt Tampereen messuille, mutta tänä viikonloppuna oli liian monta päällekkäistä menoa. No, ehkä joskus vielä sinne pääsenkin.
Mukavaa, alkavaa viikkoa Sinulle!