sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Suunnan muutos

Tämä viikonloppu oli minulle eräänlainen vedenjakaja. Huomenna nimittäin puhaltaa uudet tuulet ja arjelle tulee uusi suunta.   Muutosta pehmensi rakkaan ystävän yökyläily. Rentouduimme kätköilemällä ensin aamupäivällä pikkuisten kanssa tässä aika lähellä. Amélie löysi pari kätköä ensimmäisenä, joka selvästikin sai hänet vähän enemmän innostumaan asiasta. 


Ahveniston harjumaisemista haettiin pari purkkia. Ihana taas liikkua näinkin vaativassa maastossa ja tehdä se ilman kipua jalassa! 


Evästauon pidimme Ahveniston uimarannan laavulla. Vielä jotkut rohkeat kävi polskimassa vedessä, mutta ei me. 


Päivällä kävimme viemässä jälkikasvun kotiin ja tankkasimme samalla vähän lisäenergiaa. Sitten suuntasimme kohti Pierua, koska iltaseurueeseen kuului pari teiniä, jotka halusivat kyseisen paikan kokea. Nuorten hengaillessa hetken Pierujärvellä etsimme Rengon perämetsissä muutaman purkin. 


Takaisin kaupunkia kohti tullessa pysähdyimme Kuittilankoskella etsimässä vanhan myllyn paikkeilta kätköä. Etsiessä vierähti tovi, jos toinenkin. Naatit pyöritti edes takaisin ja kastelin jalkanikin turhaan koskessa, kun yritin mennä naattien perässä. Kun kätköä ei alkanut neljän hengen voimin löytyä, haimme lähistöllä olevan toisen purkin välillä ja palasimme "uusin silmin" takaisin. Vielä hetken vaati tuumailua, kunnes yhtäkkiä tajusin, että jokin ei kuulu kuvaan ja bingo: siellä se purkki olikin. 

Ilta ehti etsiessä jo hämärtyä niin, että valokuvaaminen jäi yhteen hämyiseen kuvaan, vaikka paikka oli kaunis ja kuvauksellinen. 

Huomenna aloitan työt uudessa työpaikassa, 40 km lähempänä kotia! Aika lailla jännittää, mutta hyvällä tavalla.
Ei kommentteja: