keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tiedätkö mikä tämä on?

Lippu

Meidän Laura sai tietää tänään, että lähtee melkein vuodeksi au pairiksi elokuun loppupuolella. Tuntuu tosi mahtavalta ja olen onnellinen tyttären puolesta, mutta samalla mielen valtaa aika haikeat fiilikset. Eipä sillä, itse olen kannustanut kokeilemaan kaikkea mahdollista nyt, kun on vielä nuori ja mahdollisuus siihen. Välivuosi kannattaa käyttää tarkasti hyväkseen, koska sitten jos ja kun opiskelemaan pääsee on pitkä puurtaminen edessä. Eikä tarvitse katua myöhemmin, ettei ole tullut kokeiltua. 

Ehkä minäkin pääsen taas pitkästä aikaa reissuun, koska aion todellakin käydä murustani katsomassa. Ei tule kuuloonkaan, ettei nähtisi ennen ensi kevään pääsykokeita. ( Ai miten niin halvimmat lennot ja hotellit on jo tsekattu syysloman aikaan ja jouluna? Kuka muka? En sentään ole varannut vielä mitään...) 

Ja tuo kuva on Brysselin lippu, jos ei heti tullut mieleen. Sinne suuntaa hän ja on innoissaan, ihana! 


3 kommenttia:

Pohdiskelija kirjoitti...

Oi, hieno juttu!! Onnea!

mehtäemäntä kirjoitti...

onnittelut tytölle ja osanotot äidille. ymmärrän tunteesi ihan täysin :)

Kikka kirjoitti...

Juuri sitä, onnea tytölle ja osanotot äidille :)

Mun esikoinen suuntasi joitakin vuosia sitten samaan paikkaan samoihin hommiin. Välivuosi venyi pariksi vuodeksi, oli niin kivaa-mahtavaa-ihanaa-kivojatyyppejä-ihanatperheet-kansainvälinenmeno- ja ja ja ja....opiskellahan ehtii myöhemminkin ;)

Välillä toki oli huoli ja hirveä ikävä (äidillä siis), vaan kyllä olen näin jälkikäteenkin iloinen että lähti!