torstai 4. heinäkuuta 2013

Kummitytölle leikekirjan tapainen


Ostin kirppikseltä käyttämättömän albumin, joka sai heti idean syttymään päässäni. 


Keskimmäinen kummityttöni täytti juhannuksen tietämissä 18 vuotta, ja halusin muistaa häntä jollain spesiaalilla jutulla. 


Koska välimatka on pitkä, enkä ole sen vuoksi päässyt mukaan kummitytön jokapäiväseen elämään, kokosin nyt pienen "kasvatuksellisen ohjeistuksen" hänelle aikuisuutta varten. 


Pilke silmäkulmassa, mutta ei niin leikillään, etteikö mukana olisi totuuden siemenkin. 


Olen niin tyytyväinen ideaani, että taidanpa aloittaa kohta kokoamaan tarvikkeita seuraavalle, ensi vuonna täysi-ikäistyvälle, kummilapselleni. 


Tein kaksi albumin sivuista käynnissä olevien haasteiden aiheilla, jotta pääsen osallistumaan taas arvointoihin. (Ensimmäisen aukeaman oikeanpuoleinen, josta onkin oma postaus ja toisen aukeman vasemman puoleinen.)


Tätä albumia olisi voinut jatkaa vaikka kuinka monta aukeamaa, mutta askartelu vei yllättävän paljon aikaa, joten jätin suosiolla osan sivuista lahjan saajan itsensä täytettäviksi itselleen tärkeillä kuvilla. 

Viimeiselle aukeamalle tein kuvan taakse taskun, jossa on tagiin käsin kirjoitettuna viesti kummitytölle pienen sponsorirahan kera. 4 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Aivan mahtava idea ja lahja! Meilläkin juhlitaan 18 vuotissynttäreitä. :)

Isosisko Pikkusisko kirjoitti...

Aivan mielettömän hieno idea ja toteutus. Sulla on aina niin hienoja juttuja! :)

Katja kirjoitti...

Kiitos siskot! Kyllä mä sen kanssa tuhersinkin. Tosin jos mulla ois oma tulostin käytössä, olisin tulostellut runoja ja aforismeja sinne väleihin, mutta nyt ei oo...

Piipe Elch kirjoitti...

Tosi upea! Saaja on varmasti onnellinen kummitätinsä luovasta vaivannäöstä!