perjantai 24. toukokuuta 2013

Pieni, tärkeä hankintaEsikoisen Londonista tuomat punnan muoviset ruusupitsikuvioiset iPhonen suojukset eivät kestäneet kovin montaa kovalle lattialle putoamista, ihme kyllä. Jouduin heittämään ne lopullisesti mäkeen, vaikka mielestäni suloiset olivatkin.  


Ilman minkäänlaisia suojuksia on puhelin kovin turvaton ja liukaskin, joten oli viisainta suunnistaa hakemaan uusi suojus, ennen kuin se on lopullisesti myöhäistä. 


Tykästyin keinonahkaisiin attachea-tyyppisiin kansiin, joissa saa näppärästi kulkemaan pari korttiakin mukana. Kannet pysyy kiinni magneetin avulla. Valittavana oli kaksi väriä, valkoinen ja musta. Jätin valkoiset suosiolla kauppaan, vaikka olisin toki tykännyt niistä enemmän. Ensimmäisen kätköreissun jälkeen pohjaväri olisi saattanut olla muisto vain. 6 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ompas kätevän näköinen.

JaanaElina kirjoitti...

Kätevät kuoret.Olen itsekin etsiskellyt vastaavia.Mistä muuten ostit sen.
Töissä meillä on Samsungiin vastaavat ja tuntuu että puhelimesta saa tukevaman otteen.Iphoneen en ole löytänyt mistään.

Katja kirjoitti...

Meinasin kirjoittaessani laittaa jo tekstiin, mutta sitten ajattelin, etten kehtaa mainostaa. ;O) Hämeenlinnan Sonera-kaupasta löysin kuoret. Parin päivän käyttökokemuksella voin suositella lämpimästi.

JaanaElina kirjoitti...

Kiitos vastauksesta.Pitääpäs katsella josko täältä löytyis vastaavia.

Mukavaa viikonloppua.

Nenunen se tässä tervehtää kirjoitti...

Kätevä, mun tarttee vissiin hommata jotkut suojat Lumialle. Se ressu on saanu matkustaa mukana millon minkankinlaisessa pussissa, mihen vaan on mahtunu :( Varmaan sillekin löytys Soneran liikkeestä ja sinne ei olis matkaa 40km enempää. Pyörällähän tuolla melkein pistääntyy ja niimpä tulee viimenkin Viitasaaren reissu sillä tehyksi, mitä oon kauvon jo suunitellu.

Yksi vanhempi papparainen, siis minustakin melkein kymmenkunta vuotta vanhempi, kävi viimekesänä päiväkseltään hörppäämässä kahveet Viitasaarella, 80km edes takas! Niin on se kumma jos minä en PÄÄSE tekkeen siitä reissusta postausta sivulleni :) :D

Katja kirjoitti...

Piankos sitä 8-kympisenä tuollaisia päiväkahvireissuja vetäsee... ;O) Sulla taitaa olla jo aika hyvä pohjakunto, niin mikäs siinä, kun ajan kanssa lähtee. Menomatka taittuukin vielä helposti, mutta kotiin päin saattaa vähän tihkaista. Varaat vaan seuraavalle päivälle vapaata, että saat rauhassa toipua.