keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Aurinkoisella Aulangolla kätköilemässä

Esikoinen tuli käymään kotona ja koska oli luvattu hyvää ilmaan, tilasi hän käynnin Aulangolla. Jo vain se passasi äidille, kun samalla kävimme etsimässä muutaman geokätkön. 
Mukana menossa oli myös tuleva ekaluokkalaisemme, jonka kanssa kävimme aamulla tutustumassa kouluun, joten ilmassa oli runsaasti naisenergiaa.
Tässä puussa kiipeilin viime keväänä. Nyt mietin, että tuohonhan voisi viedä vaikka kätkön. 


Nautimme picknicin puistometsässä, jossa sorsaurokset kisailivat naaraistaan. 
Yksi pariskunta päätti hoitaa aamupesunsa meidän ruokapöytämme vieressä yhtään häpeilemättä. 


Päivän ensimmäiselle loggaukselle, karhuperheen pesäkivelle, sai sipsutella alaspäin 323 rappusta. Ylöstulo ei sitten enää ollutkaan mitään sipsuttelua. 


Golfkentän laitamilta löytyi usempi purkki. Nautiskelimme upeasta kelistä, maisemista sekä teestä ja raakasuklaasta Golf Hugon keskellä paviljongissa. Innokkaita golffareitakin viheriöllä jo vilisteli, vaikka nurmi ei vielä ihan vihreätä ollutkaan. 

Meidän aikuisten mielestä reissu loppui vähän kesken, kun kuopusta täytyi lähteä hakemaan kotiin päiväkodin kevätretkeltä. Vielä jäi Aulangolle kätköjä haettavaksi. Yhdelle niistä täytyy ottaa joko tikkaat tai apina mukaan. Jäi nimittäin kaivelemaan, kun sinne jäi purkki puuhun killumaan...


2 kommenttia:

Nenunen kirjoitti...

Onpahan syy miksi mennä takas Aulangolle.
Hyvää Äitienpäivää.

Vilimarika kirjoitti...

Kätköily tosiaan koukuttaa, niinkuin blogissani kerroit. Täälläpäin ei ole montaakaan kätköä enää löytymättä ja ne mitä on, ovat jotenkin erilaisia, joita emme edes voi tällä hetkellä löytääkkään. Joudumme aina ajamaan kauemmas ja kauemmas kätköjen perässä.
Suunnitelmissa on oma kätkösarja. Yksi kätkö jo on vuoden päivät ollutkin, vai kaksiko jo? Hmm...