lauantai 8. joulukuuta 2012

8. joulukuuta 2012


Joulupöydän salaatteina meillä on aina perinteistä rosollia punaisella kermavaahdolla höystetynä. Sen lisäksi teemme jonkinlaista vihersalaattia ja savuista juustosalaattia, jonka ohjeen laitan teille kokeiltavaksi tähän. Tämä on aivan mahtavan hyvää, suosittelen lämpimästi!

Savuinen juustosalaatti

100 g Kippari-juustoa
30 g Aura-juustoa
1 pieni prk ananasrenkaita
nippu retiisiä
½ viherää paprikaa 
(tai muuta väriä, mauan mukaan)


Kastike: 
1 dl kermaviiliä
sitruunamehua

Suikaloi Kippari-juusto ja murenna Aura. Leikkaa ananas paloiksi, retiisit viipaleiksi ja paprika ohuiksi renkaiksi. Sekoita salaattiainekset ja lisää sitruunamehulla maustettu kermaviili. Voit silputa halutessasi pinnalle persiljaa koristeeksi.


Ei kommentteja: