tiistai 11. joulukuuta 2012

11. joulukuuta 2012


Vaihteeksi vähän handmade osastoa joulukalenterin tuoksinassa: 
Tein kolmesta viiniköynöskranssista ylläolevan kaltaisia. Viimevuotisiin erona nuo kanelitangot ja pitsit sydämissä ja sen yhden, jonka jo pari viikkoa sitten esittelin, tein ilman noita pullonkorkkeja.


Tällaisen kortin väsäsin tänään Askertelutaivaan joulukorttihaasteeseen, valitsemalla sanalaatikosta sanat: pitsi-kirja-joulu.

3 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Kaikenlaista kaunista olet taas saanut aikaiseksi! Ihan hirveesti alkaa tehdä mielimaskarrella, kun noita kuvia katsoo. Eipä,sillä, minun jurruni ovat kyllä aika paljon yksinkertaisempia... En ole mikään pro noissa askarteluhommissa, mutta tykkään tehdä. Nyt taidan aluksi mennä ompelusteni kimppuun kuitenkin.

Puumuli kirjoitti...

Kyllä jaksan ihmetellä kaikki askarteluintoisia ihmisiä - miten löydätte aikaa näperryksillenne? Hienon kranssin ja suloisen kortin olet tehnyt!

T. Sari Puumulista

Katja kirjoitti...

Sari: Se vaan on niin terapeuttista, että sille kyllä aina löytyy pieni väli. Suurempi ongelma on ne tilat, jossa kamat varastoisi ja jossa saisi askarrella rauhassa. Mulla ei omaa työhuonetta ole, joten joudun budjetoimaan aikanikin aina niin, että ehdin siivota sotkut ennen lopettamista. Joskus on aika tiukka aikataulu, kun oon lähdössä vaikka töihin ja viimehetkiin asti näperrän.