tiistai 20. marraskuuta 2012

Ryhmä "rämä" reissussa

(kuvat otettu iPhonella)

Ensimmäinen joululahja tämän vuoden joululta saatu ja käytettykin. Esikoinen (oik.) antoi minulle ja siskolleen joululahjaksi Tallinnan risteilyn aterioineen. 


Laivalla oli jo kovasti jouluinen meninki. Buffetista sai nauttia aika jouluisia ruokia ja laiva koristeltu asiaan kuuluvasti. 


Tosin pöydillä ei kovin jouluisia liinoja näkynyt, mutta tulipahan selväksi Tallinkin ja Siljan risteilyreitit aterioinnin lomassa. 


Tänään oli neljä tuntia aikaa käydä Tallinnan kaupungilla. Tämä rakennus herätti mielenkiintoni. Talon katolle oli rakennettu toimistoja katolle sijoitettuihin kuutioihin. Aika erikoinen idea minusta. 


Tässä toisessa, osin vielä rakenteilla olevassa rakennuksessa oli kiva tekstuuri julkisivussa. Tiilet oli kuvioitu hauskasti, ja pinta näytti elävältä. 


Edellisestä Tallinnan matkastani on vierähtänyt yli kymmenen vuotta. Kaupungin yleisilme oli kovasti siistiytynyt siitä. Paikkoja pidetään nykyään kunnossa ja lasten leikkipaikkojakin ilmestynyt katukuvaan, jotka poissaolollaan kiinnittivät aikanaan huomiota.

Kiva reissu kaiken kaikkiaan. Kiitos matkaseuralle! 


Ei kommentteja: