keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Evolution of Fear


"EVOLUTION OF FEAR (Pelon evoluutio) on moderni, kansainvälinen toimintatrilleri valtaeliitin suunnitelmista ja tapahtumista, jotka johtavat kohti seuraavaa maailmansotaa. Se on myös kertomus pelon voimasta, inhimillisyydestä ja saavutuksista, joihin pystymme uhattuina.

Humanistin kynällä kirjoitettu tarina sitoo yhteen kuuden erilaisen päähenkilön kohtalot, kun he taistelevat omien arvojensa ja päämääriensä puolesta kasvavien suurvaltajännitteiden, valvontayhteiskunnan ja henkilökohtaisten ongelmiensa keskellä eri puolilla maailmaa. Päähenkilöiden kautta tarinassa otetaan kantaa läntisen nyky-yhteiskunnan merkittäviin ilmiöihin, yksilönvapauteen sekä todellisiin syihin sotien takana.

Juoni maalaa värikkään kuvan näkymättömistä vaikuttajista sekä salaisista operaatioista, mutta toisaalta se kertoo myös tahdonvoimasta ja siitä, mikä vaikutus yksittäisen ihmisen toiminnalla voi olla. Jopa ydinsodan saastuttaessa suuren osan maapalloa asuinkelvottomaksi, tietyt perustotuudet säilyvät. Samoin säilyy pelko, aisti, joka pakottaa ihmiset selviytymään sukupolvesta ja vuosisadasta toiseen.

Evolution of Fear tarjoaa realistisen, tiiviin, viihdyttävän ja toiminnantäyteisen kuvauksen siitä, mitä voi tapahtua taloudellisen, poliittisen ja sotilaallisen vallan keskittyessä suurvaltojen ja niitä ohjailevien tahojen käsiin. Arki muuttuu selviytymistaisteluksi, joka vaikuttaa kaikkiin ihmisiin yhteiskunnan eri portailla."

Puoliso julkaisi esikoisteoksensa e-kirjana. 

-Katja-



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa, nyt se on sitten valmis. Onneksi olkoon!