tiistai 4. syyskuuta 2012

Turhautumista

( Kuvat iPhone)


Puolivillaista oloa on pidellyt jo muutaman päivän. Flunssa siellä kolkuttelee. Onneksi pohjakunto on kohdallaan, niin ei ihan ole petiin kaatanut. 

Mutta pää meinaa hajota silti, kun ei ole uskaltanut kauheasti mitään rankkoja urheilusuorituksia lähteä tekemään. Ja tunnen joka solulla kuinka se pohjakunto murenee, jos ei pian pääse liikkeelle.


Eilen siivoilin kotona rauhalliseen tahtiin, voimieni mukaan. Menihän siinä aikaa, mutta sain kuin sainkin sen taas kertaalleen tehtyä. Lisäksi olen yrittänyt kutoa, mutta siinä edistyminen on ollut kovin heikkoa, kun niveliä ja niskoja on särkenyt flunssan vuoksi. Muutenkin ärsyttävää, kun ei oikein mikään jaksa huvittaa. Pois tälläiset taudit minusta!

  Onneksi nyt alkaa jo hieman helpottaa kolotus, joten toivoa on, että huomenaamulla olisi normaali olo ja pääsisi purkamaan turhautumistaan tosissaan. Ja löytäisin samalla sen kadonneen huvittamisenkin. 

-Katja-

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Voi, paranemista♥ Tämä on kyllä nyt flunssaista aikaa, meillekin pöpö löytänyt tiensä, ei kivaa ollenkaan...

Sanna-Mari kirjoitti...

Pikasta paranemista! Mulla kitkus ja kitkus flunssan alku ja sitten lähti ääni mutta se on kyllä jo palannu. Ei kyllä ollu niin kökkö olo yhtenäkään aamuna, etten ois salille uskaltanu/jaksanu lähtee.