sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vapaa-ajaton viikonloppu


Viikonloppu alkaa lähestyä loppuaan. Minulle sitä ei oikeastaan ole ollutkaan, koska olen kohta lähdössä kolmanteen perättäiseen iltavuoroon. Perjantaina menin suoraan työharjoittelusta töihin, olin kotona illalla vähän ennen puolta kymmentä. Nukkumaan menin jo ennen yhtätoista. 

Kuvittelin saavani nukkua lauantaiaamuna hieman pidempään: kokonaista 10 minuuttia verrattuna arkiaamuihin, kun ensimmäinen kukkuja oli jo vaatimassa huomiota. Juurikin se kukkuja, joka ei arkiaamuna meinaa herätä sitten millään. Lauantaina aamupäivällä vein lapset vuorotellen muskariin. Toisen muskarin aikana käytiin toisen kanssa kirjastossa ja vaihdon jälkeen toinen pääsi ruokakauppaan. Sitten äkkiä lapset kotiin, ruokaa koneeseen ja töihin tukka putkella. Taas alkoi uni painaa luomia heti yhdentoista jälkeen. 

Tänä aamuna heräsin itse ensimmäisen kerran samaan aikaan kuin eilen minut herätettiin, eli ihan liian aikaisin. No, sain pieneksi hetkeksi vielä unen päästä kiinni, ennen kuin pikkuväki oli ovella kyselemässä. Aamulla kävin äänestämässä, pudottelin lumet kasvihuoneen katolta ja tein ruuan.  Nyt täytyykin taas lähteä, että ehtii ajoissa. Että näin yhteenvetona voisin sanoa ,että 3 iltavuoroa viikonloppuna ei ole hyvä idea, koska tuntuu, ettei vapaata aikaa jää lainkaan... 


Kuva on Amen huoneesta. Kiitokset kummitädille, huone sai uuden ilmeen joululahjaksi saatujen päiväpeiton ja verhon myötä. Tosi raikkaat!


Ja huomenna taas harjoitteluun.


-Katja-

1 kommentti:

Puumuli kirjoitti...

Mukavaa uutta viikkoa - tammikuu lähenee loppuaan!

T. Sari Puumulista