sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kuin tyhjä paperi olisi edessämme?Vuosi vaihtui paukuttelun saattelemana, kotisohvalla miehen kainalossa nuokkuen. Poika nukahti illalla korviaan pidelleen, muttei herännyt puolilta öin uudelleen kiihtyneestä paukuttelusta huolimatta. Rassukkaa koski moinen meteli korviin, eikä suostunut ulos menemään vaan katseli hetken välkettä ikkunasta ja uppoutui sitten elokuvaan. Joku ”ruudin keksijä” paukutteli vielä loput paukkunsa naapuristossa puolisen tuntia sitten. Taisi olla kova väsy eilen illalla, kun ei silloin niitä saanut ammuttua?


Mikä ihana ilma tänään on ollutkaan! Kunnon jääkukat pakkanen taiteillut kasvihuoneen ikkunoihin. Minä nautin suunnattomasti vuodenaikojen vaihtelusta, tai oikeammin niiden vuodenaikojen parhaista paloista. Kunnon kesä, värikäs ruska, kunnon talvi ja raikas kevät. Aah!


Ja kyllä; askartelin miehen suosiollisella avustuksella haavekartan, joka komeilee nyt jääkaapin ovessa. A3 paperi tuli niin täyteen, että todistettavasti haaveita taitaa olla tällä pariskunnalla vaikka muilla jakaa. Toivottavasti saamme kartasta oikeasti tsemppiä totuttaa haaveitamme. 

Nähtäväksi jää, mitä vuoden 2012 tyhjälle arkille todellisuudessa piirtyykään... 

-Katja-

1 kommentti:

Daisy kirjoitti...

Hyvä juttu tuo kartta. Tein joskus kymmenen vuotta sitten aslak-kuntoutuksessa sellaisen, Moni asia on toteutunut :) Hyvää jatkoa haaveisiinne.