perjantai 30. joulukuuta 2011

nettipimentoa

Kaapelinnetin tarjoajamme "pissii" taas kympillä. Eikä ensimmäistä kertaa. Aina isojen juhlapyhien yhteydessä heidän järjestelmänsä kaatuu ja ihmiset saavat tulla toimeen ilman nettiä. En tiedä, että onko se lomista johtuva suurempi kuomitus, vai mikä sen tekee, mutta tämä toistuu juhlapyhästä toiseen. Luulisi jo osaavan varautua... 

Ei sillä, ettenkö tulisi toimeen ilman nettiä. On se ainakin hyvä syy olla tekemättä mitään kouluun liittyvää. (Kaikki tehtävien annot on saatavilla verkon kautta, samoin tehtävien palautus. Paljon myös lähdeaineistosta on nettilinkkejä.) Joten hyvällä omalla tunnolla voi tehdä kotitöitä, käsitöitä ja puuhastella lasten kanssa. 

Näin yöllä töissä pystyy hiljaisina hetkinä piipahtamaan cyberavaruuteen. Ja vierailmaan muiden blogeissa. 

Heidi kirjoitteli ja kyseli blogissaan astioista. Ja aasinsillan kautta päästiin muumiastioihin. En ole niitä keräännyt, mutta kuopus sai synttärilahjaksi Nuuskamuikkus -mukin. Siitä intoutuneena ostettiin myös neidille Pikku Myy -muki. Voipi olla, että näitä alkaa huomaamatta ilmaantua kaappiin. Olishan se kiva itselläkin Muumimamma -muki tai Rakkaus, eikä miestä voi jättää ilman Muumipappaa, eihän? 


Kuvat ariabia.fi
-Katja-

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Heh, minä olen päättänyt, etten IKINÄ ala keräämään muumi-mukeja, kun en kerta tykkää niistä. Nyt niitä on kumminkin salaa hiipinyt kaappiini jo puoli tusinaa. Luulempa, että ne sikiää keskenään jos ei niitä pidä koko ajan silmällä :)

Katja kirjoitti...

Mua on aina ahdistanut kaikki virran mukana meno. Marimekko ja etenkin unikkokuosi on ollut aivan nou nou... Mutta näköjään sitä alkaa pehmetä.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa nettipimento johtua sekä myrskystä että kuirmituksesta. Tässä viikolla oli kaapeli pimeenä n. 17 h ja tänään ei vaan iltapäivällä yhteys pelannut vaikka kaikki oli ok epäilivät kuormitusta. kummasti ihminen vanhetessaan muuttuu ja pehmenee ja asiat joita nuorena inhosi ovatkin yhtäkkiä mukavia, kivoja, ihania jne... kokemus puhuu.

Katja kirjoitti...

Jos mun esikoiseen on uskomista, niin pehmenemiseni on ollut kovin ilmeistä ja hänen mielestään olen suorastaan lepsu nykyään. Viittaa kai kasvatukseen. Muistelee, raukka, että on saanut kärsiä muita enemmän...?