maanantai 19. joulukuuta 2011

19. joulukuuta


Menetin jo lopullisesti toivoni valkeasta joulusta. Itse asiassa alkaa jo tuntua siltä, että Thaimaassa palmun alla jouluansa viettävä ystäväni teki aivan oikean valinnan… (Tosin olihan se mukava juosta puolison kanssa 9 km lenkki, kun ei tarvinnut jännittää liukkautta, koska lähes kaikki jää on sulanut.)


Eilen illalla sain yllättävän puhelun. Serkku soitti, että saako tulla yllätyskäynnille, kun sattuu olemaan kulmilla. Oli todella mukava nähdä häntä pitkästä aikaa. Samalla aloin miettiä sitä, että miksi nykyaikana kaikki tarvitsee olla niin kovin aikataulutettua ja sovittua etukäteen. Harvoin tänä päivänä saa yllätysvieraita. No, tiedän, ettei kaikki tykkää yllätysvieraista, mutta mulle ne vaan passaa. Toisaalta muistan kerran olleeni Saksassa kaupassa, kun yksi ystävä soitti ja kysyi, että voidaanko poiketa. Oli sen verran harvinaisesta visiitistä kysymys, että harmitti ihan vietävästi, kun satuimme olemaan itse poissa kotoa. 

Tervetuloa uudet lukijat! 

Ja taas muistuttelen, että osallistukaahan kaikki arvontaan!

-Katja-

2 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Moi!
Minä kuulun kyllä niihin joka ei tykkää yllätysvieraista! :)

Kysyit opinnoistani- kaksi iltaa viikossa opetusta ja yksi etäpäivä netin kautta. Toivon jaksavani! :)

Katja kirjoitti...

Tuolla lähipäivätahdilla varmasti jaksaa, kun tietää, ettei se ole ikuista. Juuri tällä hetkellä itsestä tuntuu, etten enää ikinä opiskele mitään, kun tästä nykyisestä selviän, mutta saapa nähdä, kauanko kestää, että taas keksi jotain. ;O)