keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Arjen kutsu

Arki ja työt palasivat. Yövuoroja on nyt kaksi peräkkäin ja ensi viikolla taas lisää. Aloitin ensi vuoden valmistelun tänään tilaamalla muutosverokortin. Miettiessäni arvioitua tulorajaa alkoi mahassa myllertää: Mitähän sen ensi vuosi tuo tullessaan? 
Yhteen vetona lopuillaan olevasta vuodesta voin rehellisesti sanoa, että tämä on ollut ehdottomasti elämäni rankin vuosi. Toivon totisesti, että tuleva olisi hieman helpompi. En nimittäin lupaa jaksaa toista yhtä kovaa. Vaikka onhan se niinkin, että mikä ei tapa se vahvistaa. Vielä, kun jaksaisi kompuroida jotenkin toukokuulle, niin sitten pitäisi helpottaa. Yritän olla kasaamatta suuria odotuksia, ettei pettymys olisi niin suuri, jos sama jatkuukin  opintojen loppumisesta huolimatta. Tosin työtä uskon saavani tehdä juuri niin paljon kuin sielu sietää. Mutta kaikki muu...
Ainakin yritystä parempaan on jo se, että kaverin kanssa on sovittuna teatteriin meno huhtikuussa.

Nyt yritän orientoitua siihen, että joulun herkuttelu loppuu ja alkaa normaalit tavat ja tottumukset. Josko tuo flunssakin olisi sen verran selätetty, että uskaltaa kohta aloittaa taas aktiivisemman liikunnan? 
Ilokseni olen taas saanut uuden lukijan, joten tervetuloa Elämän pyörteisiin!
-Katja- 

1 kommentti:

Irmastiina kirjoitti...

Rankka on ollut meilläkin tämä vuosi...henkisesti. Toivon sydämestäni ensi vuodesta parempaa.