perjantai 23. joulukuuta 2011

23. joulukuutaKoko perhe koolla, joten tehtiin tänään porukalla tehoisku ja nyt on asiat hyvällä mallilla joulun tulla. Aamulla, minun ottaessa viimeisen työyön jälkeen pieniä kauneusunia, alkoi esikoinen leipoa joululimppuja ja valmistaa joulupöydän laatikoita. Siivous hoidettiin koko joukon voimin ja nyt kinkku muhii uunissa, kuusi loistaa keskellä kotia ja perunalaatikon perunat kiehuu liedellä. Perunalaatikko paistetaan vasta aamulla yön imeltymisen jälkeen ja tehdään muut ruuat. Mielen alkaa vallata mukavan rauhaisa olotila… Taitaa hyvät tuoksut ja valvomisen jälkeinen väsymys auttaa asiaa.

Leppoisaa ja rentouttavaa joulun aikaa lukijoille sekä kaikille piipahtajille! Palailen arvonnan parissa joulupäivänä: Vielä ehditte käydä osallistumassa! Linkki oikealla ylhäällä.

Jouluhalauksin: Katja

7 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Oikein hyvää ja tunnelmallista Joulua.

eve kirjoitti...

Nautinnollista joulua koko porukalle! :)

okcamp kirjoitti...

Such a pretty tree. Merry christmas!
Diane

Maina kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Nenunen kirjoitti...

Hyvää ja Rauhallista Joulun seutua Sinulle ja perheellesi.

Sude kirjoitti...

Kaunis joulukuusi.
Hyvää ja Rauhallista Joulua sinulle ja läheisillesi.

Katja kirjoitti...

Kiitos viesteistänne! Pienet meni kovilla kierroksilla koko päivän, mutta eiköhän nekin huomenna ole rauhallisempia, kun on pahin jännitys ohi taas 11 kuukaudeksi. Eli seuraavat kaksi päivää otetaan iisisti, kun kaappikin on täynnä ruokaa.