torstai 3. marraskuuta 2011

Korisato kasvaa ja joulu hiipii mieleen


Lisää koreja on valmistunut. Korit on nyt napakoita ja pohjat tasaiset. Pienemmän korin tein ilman kääntöreunoja ja vuorasin kankaalla. Ajattelin tehdä kolmen sarjan näistä vuoratuista. Kude tosin loppui, joten jatko odottelee visittiiä Urjalan suuntaan. 
Ompelin valmiiksi aiemmin leikattuja heijastimen aihioita toissa iltana. Eilen leikkasin lisää hieman eri kuviolla, mutta siinäkin materiaali loppui kesken ja Tiimarin reissu on tiedossa. Tarkoituksenani on rakentaa joulukortit heijastinteeman ympärille.


Kätevämessuilta ostin tytölle yhden käpytontun 2 euron hintaan.  Ajattelin, että arkartelen lasten kanssa hieman ideaa muunnellen vastaavia lasten ystäville joulutervehdyksiksi. Malli olisi varmasti omassa päässä pysynyt ilman ostostakin, mutta pikku askartelija on helpompi aktivoida mallin avulla.  


Opinnäytetyön väliseminaari oli tiistaina ja sain hurjan yleisöryntäyksen aikaan. Reilusti yli 20 henkeä, kun niissä tilaisuuksissa, joissa itse olen ollut yleisönä, on ollut vain 3-5 henkeä katsomassa. 


Kolmen yön putki tänään edessä, toivon jälleen rauhaisia unia kaikille hoidokeilleni!

-Katja-

4 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania koreja ja huippuihanat heijastimet!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja koreja.Tosi moni värkkää nyt noita koreja tai pyöreitä mattoja.Minä vaan päällystelen purkkeja.Olen luvannut viedä niitä tyrkylle tytöille töihin.Tuo joulukortti-heijastin-idea on hyvä!!!
A....

Katja kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne. Trendit tulee ja menee, joskus tulee kokeiltua ja sitten siihen jääkin koukkuun... Ja kun uutta kokeilee, niin on kiva sit tehdä jouluksi hyväksi havaitulla tekniikalla lahjoja.

A: päällystätkö taas papeilla vai laitatko kangasta?

Merja K kirjoitti...

Hienoja koreja :) Heijastinidea on tosi hyvä

Leppoisaa sunnuntaipäivää!