sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Vain 24/7

Keväällä vallinnut stressi ja riittämättömyyden tunne on palannut… Vuorokausista loppuu tunnit, eikä tunnelin pään valopilkkua oikeastaan ole näkyvissä. Seuraavasta vapaapäivästä ei ole mitään tietoa, eikä varmasta valmistumispäivästä, joka noin niinkuin yleisesti ottaen olisi 8.6.2012, mutta pahalta näyttää tässä valossa omalla kohdallani.

Yritän saada kaikki muut kouluun liittyvät suoritettua ajallaan, mutta oppari jäänee tehtäväksi loppuun vasta kaiken muun jälkeen, ellei ihmettä tapahdu. Pakko vähän priorisoida, että elämässä säilyy joku tolkku. Juurikin tänään taas tuntuu siltä, että eikö nyt jo olisi aika onnentuulien puhaltaa vähän tähänkin risukasaan?!
Että älkää sitten ihmetelkö, jos ilmassa on pientä (?) kireyttä täältä suunnalta.


Tänään sentään oli kaunis ilma vielä aamuvuorosta palaamisen jälkeenkin ja pystyin lunastamaan lupaukseni: olin luvannut pienille eväsretken metsään. 


Meidän lähellä, noin kilometrin päässä, on kuntopolku, jota ei tässä asutun kolmen vuoden aikana ole tullut käytyä kiertämässä kertaakaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sanotaan. 


Pieni poikkeama polulta paljasti kivan rantapaikan, jossa oli joku polttanut nuotiotakin joskus. Meidän eväät olivat kuitenkin valmiit ilman tulta. Prinsessa ja ritari (joka oppi tänään sanomaan R-kirjaimen!) nauttivat täysin siemauksin luonnosta ja kuningattaren (äidin) huomiosta. 


*Huokaus*; koskahan sitä taas on aikaa marjastaa ja sienestää ja nauttia elämästä? 

-Katja-

2 kommenttia:

Nenunen kirjoitti...

Eläkkeellä on sitten aikaa,,, jos on,hmm :~
Voi sentään, eikö minkaanlaista syyslomaa Sinulla ole, että voisit akkujasi ladata. Mutta kivan retken olet lasten kanssa saanut järjestettyä, nättiä syksyistä maisemaa, kiva tuolla on liikkua:D
Leppoisaa viikonloppua, koita ottaa levon kannalta.

Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin tuolla nuotiopaikassa joskus kävelemässä itse, jos se on siellä aika lähellä Sulvikin päiväkotia? Sillä kuntopolulla en oo käyny, vois käydä siellä juoksemassa syyslomalla.