perjantai 9. syyskuuta 2011

Syyskylmiin lämpöä sisältä päin

Mun postaukset ovat huomaamatta alkaneet liittyä paljon kokkaamiseen, mutta ehkä se näin syksyllä on ihan luonnollistakin?

Tein eilen kanawokkia, joka ei jättänyt kylmäksi.


Kanawok



500 g broilerisuikaleita
2 pss itämaisia wokvihanneksia, Pirkalta (molemmat eri laatua)
0.5 dl soijakastiketta
1 dl vettä
0.3 dl makeaa chilikastiketta
1 kpl sipuli


Inkivääriä ja sitruunapippuria


Tätä syödessä tuli siis kuuma ja alkoi nenä vuotaa… Yksinkertaista, mutta niiiiin hyvää.

-Katja-

2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

NAM!!!Ihanaa viikonloppua!!

Nenunen kirjoitti...

Minä oon hukannu semmosen wokvihannespussin missä on niitä mustia papuja, enhän minä muista niitä papujen nimiä. Aina kun meen kauppaan, kotiin tulee wokkia jossa on sienisuikaleita, eli just niitä mistä EN tykkää!
Maukkaan näkönen annos tuossa ja ihan kiva kun on välillä ruokiakin. Ja sen verran helppoja, että minäkin ehken osaan, siis kopsaan ohjeen pois kuleksimasta:))