keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ostin hiljattain kirpparilta H&M:n topin (1,5 €), jossa oli mielestäni nätti kuvio helmassa. Ajatus oli, että teen siitä neidille hameen. Topin yläosa oli rypytetty kumilangalla ja edessä nauhat, jotka solmitaan niskan taakse. 

Purin kumilangat ja nauhat pois. Käänsin yläreunan kuminauhakujaksi, johon ompeilin 2,5 cm leveän kuminauhan. Hameesta tuli hyvä, mutta ekan käyttöpäivän iltana iloni kuihtui olemattomiin, kun huomasin, että hame oli jo tarttunut jonnekin ja siihen oli revennyt reikä. Hieman turhauttaa, kun muutenkin on aina kova homma levittää ompelukone ja ompelutarvikkeet ruokapöydälle kaapin kätköistä, niin heti menee työ ikäänkuin hukkaan. Huoh. No, elämäähän tämä vain on...


Viime päivinä olisi ollut kovasti mielihaluja ommella, mutta työhuoneen tai edes -nurkkauksen puuttuminen vie innostuksen aika nopeasti. Työpäivän jälkeen ei heti ehdi aloittamaan kuitenkaan ja tavaroiden kokoon haaliminen vie oman aikansa. Kun mesta olisi valmis, olisikin jo kohta aika kerätä kamppeet kasaan, että pääsee iltapuuhiin ja saa lapset nukkumaan. Levälleen tarvikkeita ja koneita ei voi jättää uteliaiden tahmatassujen takia. Joten; en sitten ole lopulta edes aloittanut reikäepisodin jälkeen.

Uuden lukijan toivotan tervetulleeksi Elämän pyörteisiin!

-Katja-

P.S. Edellisen postauksen hattuun virkkasin vielä kukan neidin toivomuksesta. 


Ei kommentteja: