maanantai 22. elokuuta 2011

Keskiajan tunnelmissa jälleen...
Kuten jo aiemmassa postauksessa tuli todettua, niin kotikaupunki tarjoaa paljon erilaista ohjelmaa kesäviikonlopuille. Menneenä viikonloppuna oli vuorossa keskiaikaista elämänmenoa. Kävimme nauttimassa Keskiajan markkinatunnelmasta eilen sunnuntaina.

Ostoksia ei tullut tehtyä kuin puinen miekka pojalle, kaneliomena itselle ja nekut lapsille, vaikka kojut tarjosivat toinen toistaan houkuttelevampia ja taidolla valmistettua tavaroita. Katsotaan niitä ostoksia uudelleen sitten, kun lakkaan köyhtymästä. 

Keskiaikaiset turnajaiset tuli koettua tällä kertaa hieman lähempää.  (Viime vuonna emme ennakoineet, joten jäimme niin kauas näytöskentästä, ettei ollut toivoakaan nähdä yhtään mitään.) Tarkoitus oli ottaa myös paljon kuvia, mutta alkupamaus pelotti pojan siinä määrin, että äidin täytyi pidellä nassikan korvia lähes koko näytöksen ajan ja kuvaaminen rajoittui alkukahinoihin. Myöhemmin esiintyvät barbaarit aloittivat sen verran pienemmällä metelillä, että silloin sain kunnian olla pitelemättä korvia. 

-Katja-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen huomenta!!! Kivaa katseltavaa on ollut lapsille ja aikuisille.Minun kohdalla on käynnyt niin.Kun on tätä ihmisläheistä työtä tehnyt.Ei vapaa-aikana nykyään halaja kauhiasti noihin tapahtumiin.ERI ASIA tosiaan oli silloin ,kun lapset olivat pieniä.Riehakasta sadepäivää :)...ouhhh!! sorry,unohdin sun kulkupelisi...

Katja kirjoitti...

Jiihaa, mahtavaa lähteä polkemaan kaatosateessa...