maanantai 1. elokuuta 2011

Ihanat, kamalat rutiinitOlen syvästi kiitollinen miehelleni, joka on lomaillut lasten kanssa edelliset neljä viikkoa. Pienet ovat saaneet hengähtää hoitorumbasta, nukkua pitkään ja nauttia kesästä. Itselleni on kuitenkin ollut aika rankkaa lähteä töihin jokaisena arkiaamuna, jona muut ovat jääneet nukkumaan. 


Lapsista on alkanut huomata sen, että lomaelämä väsyttää ja rutiineilla on kuin onkin paikkansa pienten lasten elämässä. Amé kyseli jo viikko sitten, että koska pääsee hoitoon. Sasu ei ole niinkään kysellyt, mutta käytöksestä on huomannut, että järjestys elämään täytyy saada. Vaikka kesä on mukavaa, siitä huolimatta tutut ja turvalliset rutiinit ovat lapsiperheen pelastus!

Tänään oli ensimmäinen hoitopäivä loman jälkeen. Muksut menivät iloisella mielellä kevein askelin päiväkotiin ja iltakin meni mielestäni vähemmällä tappelulla kuin viime aikoina keskimäärin. En voi sanoa, että odotan syksyä ja talvea, mutta rutiineja, niitä kyllä odotan. 

-Katja-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin loman jälkeistä elämää viettävänä eli töihin palanneena täytyy myöntää,että rutiinit pitää tämän ihmisen pystyssä. Loma oli hyvä,mutta...Nuo Särkänniemi kuvat tuo myös hyviä muistoja mieleen,aikanaan lasten ollessa pieniä siellä tuli käytyä enemmän kuin Linnanmäellä.Kaupunkina Tampere miellyttää meikäläistä ja siellä asuu myös meidän esikoinen.Jo 10 vuotta "maailmalla" ollut :D Mukavaa loppuviikkoa Katja!! t: A***

Katja kirjoitti...

Tampere kaupunkina on alkanut viehättämään minua aina vain enemmän ja enemmän... Se ei ole liian suuri, kuitenkin virkeä, siellä asuu paljon muitankin tuttuja kuin esikoinen ja olen itsekin ollut siellä lapsuudessani sukuloimassa kummitädillä vuosittain. Mukavaa loppuviikkoa ja työintoa toivottelen myös sinulle.;O)