torstai 3. maaliskuuta 2011

"Lomaviikko"

Raskas viikko, aikaisia herätyksiä, ilta-aamu-yhdistelmiä, jotka nääntävät, sydän sykkii jalkapohjissa kaiken aikaa... kaikki mehut menevät kyllä töissä ja vapaa-aika on lähinnä jumitusta. Tai no, onneksi on hiihtolomalaisia, niin menee jumitus toteen seurustellessa. Tai ehkä se jumitus johtuukin siitä, että ei ole ihan tavalliset arkirutiinit. Mihinkään kouluun liittyvään en kuitenkaan jaksa koskea ja ehkä parempikin, ettei mene hermot. 

Tänään on meidän neidin 5-vuotispäivä. Laitoin lapselle ”onnensankarin saparot”.  Kummeilta tulleessa paketissa oli sitä mitä hän ”on aina halunnut”. Sunnuntaina juhlitaan. Lauantaina pitäisi väsätä juhlat pystyyn ja keksiä jotain ohjelmaa, että eivät ihan villiinny. Onneksi on ollut kauniita ilmoja, joista on voinut nauttia kiskoessaan pieniä päiväkodista pulkalla kotiin. Ja kävimme me kokeilemassa hiihtoakin maanantaiaamuna. Neiti meni sellaista haipakkaa, että täytyy laittaa itsellekin sukset seuraavalla kertaa jalkaan, että pysyy perässä.


Kohta lähdemme vähän herkuttelemaan roskaruualla juhlan kunniaksi ja minä jatkan sieltä iltaan töihin. Pienet saa nauttia isojen siskojen hellästä (?) hoidosta.

-Katja-

3 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Kivan näköistä menoa. Ihan haikeana muistelin, kun lapset olivat tuon ikäisiä ja innokkaita ulkoilemaan yhdessä. Nykyään ei paljon äidin seura kelpaa vaan mennään kavereiden kanssa:)

Nenunen kirjoitti...

Myöhä onnittelut viisv:lle♥ Ja hiihtokin sujuu kuin aikatekijältä, siinä kohta äiskä jää kakkoseksi,, vai joko jäänee?
Lumiukon ootte rakentaneet mahtavan, teillähän on täytynyt olla nuoskaa. Meilläkin aurinko lämmittää, mut kyllä sentään karvan verran on pakkasen puolella pysyny.

Katja kirjoitti...

Ihan liian vähän ehtii kuntoilla, joten saattaisin kyllä jäädä jälkeen. Kesällä kusti polkee ja kunto nousee... kuulen kohinan jo korvissani.