keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Aina ei voi ymmärtää...

... mikä tarkoitus asioilla milloinkin on. Ehkä myöhemmin pystyy, mutta ei vielä. Pommi putosi niskaan ihan yllättäen kirkkaalta taivaalta, kolme päivää ennenkuin olisi tullut vuosi täyteen. Ainoa perheellinen työntekijä irtisanottiin: "Näin se nyt arpa lankesi. Olet niin sivistynyt ja hyvin koulutettu, että ymmärrät kyllä ja löydät uuden työn helposti." 

Ehkä tästä selvitään, kun on tähänkin asti selvitty, mutta uusiksihan tässä taas elämä menee. 
Sallinette, että sanon mitä ajattelen: 
Vituttaa!

3 kommenttia:

Mama Rosie kirjoitti...

Jaksamista ja voimia Sinulle kovasti. Nyt voi tuntua loputtomalta, synkältä ja vihaiselta. Ehkä voit nähdä tämän positiivisena, mahdollisuutena itse luoda/löytää työ, jossa sinun ei tarvitse syyllistyä perheellisyydestä, eikä sitä koeta uhkana tai haittatekijänä, jossa sinua arvostetaan juuri sellaisena kuin olet. Ehkä tuo työpaikka ei ollut tarkoitettu sinulle ja sinulle on varattuna jotain paljon parempaa.

Rosie

Katja kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta. Tosin minä en menettänyt työtä vaan mieheni. Hänen ei ole kovin helppo löytää etenkään oman alansa töitä, joten kyllä täällä kovasti pähkäillään, että mitä keksitään.

Nenunen kirjoitti...

Johan jysähti! Vai näin teillä on asiat malillaan. Se on tämä aika, työntekijän voi sanoo ihan tosta vaan irti, mutta oisko paljon jos hiukka katottasiin, että ensin vaikkka perheettömät. Heillä on aina helpompaa muuttaa vaikka toiselle paikkakunnalle työn perässä. Toivotaan jotta pijan järjestyy uutta hommaa miehellesi.