lauantai 15. tammikuuta 2011

Inspiraatio iski…


Meillä meni viikko ihan uusiksi Yrjön vierailun myötä ja loppuviikosta vielä oma hoitotäti sai saikkua, joten oltiin muksujen kanssa kotona lopulta koko viikko. En juurikaan saanut siis kouluasioita eteenpäin, mutta maanantaina alkaa koulu, joten sitten on pakko taas panna pyörät pyörimään tuttuun tapaan, eikä lusmuilulle tai muulle suunnitelmien muutoksille ole enää sijaa. Muutenkin tuntuu, että jokainen tässä perheessä kaipaa rutiinien paluuta, koska kiukuttelu on yltänyt ihan mahdottomiin mittasuhteisiin taas tänään… niin minulla kuin lapsillakin. 


Löysin tällä viikolla tieni blogiviidakossa muutamaan, itselleni uuteen, mielenkiintoiseen blogiin, joissa näyttää käsityöt olevan aika voimakkaasti läsnä. Ikään kuin niistä inspiroituneena päätin uhrata perjantaipäivän ompeluun.  Huusholli oli kyllä sen näköinenkin siipan tullessa töistä kotiin, että minä olin keskittynyt johonkin itselleni tärkeään, kun lapset saivat vapaasti viihdyttää itseään, mitä nyt välillä törkin ruokaan nenän eteen. Ompelin itselleni mekon ja tunikan tutulla kaavalla, jolla jo kesällä tein yhden mekon. Ja kangaskin oli samaa, kun sitä oli vielä reilusti jäljellä ja se on käytössä tosi kivan tuntuista.


Lisäksi olen saanut vihdoin myös itselleni kudottua ihanat, pitkävartiset palmikkosukat! Tehtailin näitä jouluksi useampaan pakettiin ja vielä yhdet lahjaksi joulun jälkeenkin, joten kuvaa en siksi ole aiemmin laittanut. Nämä omani sain juurikin tänään valmiiksi ja hetihän ne täytyi jalkaan vetäistä. Eikä ainakaan tule kiusausta laittaa pakettiin kenellekään, kun ajan ne jo sisään.


Lähden tästä vielä yöksi töihin, kun tuli yllättäen puhelu, että pääsisinkö hätiin. Onhan se aina parisuhteesta pois, kun lauantai-iltana yöksi lupaa mennä, mutta iloinen kilahdus kassassa helpottaa vähän henkistä taakkaa kuitenkin. Kaikkea kun ei voi saada…

- Katja-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nätin tunikan olet ommellut ja nuo sukat on kertakaikkiaan viehättävät ja lämpimän näköiset. Semmosia näin pakkastalvena kaipaakin.
Toivottavasti koulupäiväsi sujui hyvin.
Mukavaa viikkoa Sinulle