maanantai 6. joulukuuta 2010

6.12.2010

Lähdimme aamusta ulos tenavien kanssa. Pihaa kolattiin ja naapurin lapsia pyydettiin ulos. Lähdettiin lopulta porukalla luistelemaan.Amé ei vielä oivaltanut luistelun perimmäistä olemusta, viimevuotiset opitkin tainneet unohtua asian tiimoilta, mutta Sasu yllätti. Lainasimme naapurin pikkumiehen harjoitusluistimia ja poika innostui hetimiten yrittämään itse eteenpäin ja pysyi yllättävän hyvin pystyssä. Ihana nähdä innostus toisen silmissä. Ei olisi malttanut vaihtaa kenkiä ollenkaan takaisin. Täytynee tehdä kirppiskierros, jos hänelle löytyisi luistimet. Tai puhua pukille, jos ei löydy.
Isänmaallisen lounaan jälkeen ( ranskiksia, kalapuikkoja ja nakkeja) leivottiin piparit perinteiseen tapaan. Piparitalon osat tehtiin odottamaan kokoajaansa.


Illan kruunaajaksi keittelin riisipuuroa ison kattilallisen, samalla sinivalkoisia kynttilöitä keittiön ikkunalla poltellen.
- Katja-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai kun on tomera luistelija siinä :) Ja piparileipurit saapi asiasta röyhistää rintaa kun noin komeen purkillisen pipareita ovat saaneet aikaseksi :o
Jospa tontut toimittaa luistin asian eteen päin pukille ja toive toteutuu *<:-)