maanantai 4. lokakuuta 2010

Uuden viikon aloitus

Uusi viikko pyörähti taas käyntiin. Mies oli tänään vielä vapaalla. Hänen vointinsa alkaa onneksi normalisoitua ja huomenna saakin sitten mennä töihin. Siinä meni hänen vp:nsä elpyessä taudista. Säälittää, kun ei päässyt pitkästä viikonloppuvapaastaan kunnolla nauttimaan, kun oli veto ihan poissa. Amélie on ollut nyt kolmatta päivää kuumeessa ja tietenkin poissa hoidosta, haahuilemassa täällä kotona. Itse kirjoittelin esseetä kuntoutuksesta koko "työpäivän". Neiti kävi vähän väliä kyselemässä, että joko pääsee koneelle pelailemaan. Ei rassu oikein vielä ymmärrä, mitä opiskelu ja tehtävien teko on... Ymmärränköhän minä itsekään ihan aina?

Sasun kanssa kävimme äsken asioilla. Lääkekaappi kaipasi täydennystä tämän sairastelun lomassa ja  puhelimeni tuli vihdoin ja viimein takuuaikansa neljännestä huollostaan. Enkä saanut uutta puhelinta. Tietenkään. Osia oli vaihdettu vaikka kuinka, mikä kyllä herättää kysymyksen, että kannattaako se todella. Kysyin, että kai takuu jatkuu saman verran, mitä puhelin on ollut huollossa, enkä ole sitä päässyt itse käyttämään. Nimittäin siihen on kaikki huollot yhteen laskettuna mennyt yli 2 kk vajaan kahden vuoden aikana. "Eihän se nyt niin mene..." Minulla on ollut vain huonoa tuuria! Saa nähdä milloin seuraavan kerran puhelin lagaa. Takuu loppuu joulukuun 5. pv. Kai se näillä huoltotoimilla juuri sinne asti pelaa.

Kävimme samalla reissulla Prismassa ostamassa pojalle uudet kumpparit. Ostin lämminvuoriset, kun alkaa jo olemaan ilman sen verran kirpakoita, että tuskin niihin enää paistuu pienet varpaat ja tuskin nämä enää ensi kesänä mahtuu. Miehen toive oli, että voisiko Sasu saada välillä vaikka siniset saappaat, kun on noita vaaleanpunaisia joutunut pitämään viime aikoina.( Mitä vikaa on vaaleanpunaisissa?) Ensi kesälle kaapissa on siskolta perityt lähes puhtaan, oikean punaiset taas odottamassa vuoroaan, joten ostin nyt sitten siniset, lepakkokuvioiset, miesväen mieliksi. Ostin myös kerän Novitan Silver-lankaa. Ajattelin kokeilla virkata siitä joulukuusenkoristeita. Pitäisi vain pyydystää ohjeita jostain. Tai kai sen koekappaleen voi tehdä vaikka päästään, jos ei löydy. Vinkkejä otetaan vastaan, jos jollakulla on jotain kivaa ohjetta tiedossa. Hiutaleita, kelloja tai enkeleitä... Kai ne koristeet täytyy tärkätäkin jollakin. Toimiikohan tuossa langassa sokeriliemi?

Alkaa olla lasten nukkumaan meno käsillä. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Pitäkäähän te itsenne pois sairaslistalta!

Ei kommentteja: