torstai 7. lokakuuta 2010

Tanssin tiimellyksessä

Eilen olisi ollut Amen jumppapäivä, mutta neiti vaikutti valmiiksi niin väsyneeltä, että jätettiin väliin. Ensimmäinen hoitopäivä sairastelun jälkeen vei voimat. Illalla hengailtiin sitten porukalla tässä kotosalla. Pelailtiin Afrikan tähteä ja Nalle Puh peliä. 


Sasu halusi myös tanssia. Mies laittoi Bonfunk MC'in soimaan. Joillain tanssi vain on verissä. Ei voinut kuin ihmetellä mistä pieni mies, vajaa kolmivuotias, on saanut päähänsä sellaiset askelkuviot. On ehkä pari kertaa nähnyt vilaukselta Dancea. En tiedä, onko sieltä sitten jäänyt mieleen. Hauskaa meillä ainakin oli katsellessa.


Tanssin tiimellyksessä vedettiin muutamat sivuspakaatitkin ohi mennen. 

Tänään olin aamuvuorossa töissä. En ymmärrä miksi en saanut yöllä kunnolla nukuttua, mutta heräilin vähän väliä ja tuijotin kelloa. Ei pitänyt ainakaan olla mitään jännitystä, koska olen kyseisessä paikassa, joskin eri osastoilla, ollut koko kesän töissä. Nyt särkee päätä... 

Ehkä se tästä.

- Katja-


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pikku miehestä tulee vielä tanssija kun on noin taitava jo nyt :) Ei siihen varmaan aina edes mitään sen kummempaa syytä tarvii, joskus vaan ei saa nukuttua kuin pätkittäin, josko sit seuraavana yönä nukkuu täysillä aamuun asti.
Mukavaa viikonloppua :)

Maaka kirjoitti...

Pakko tulla tapaamaan kierohuumorintajuista ;D Ja oonhan mä silloin tällöin täällä muulloinkin käynyt :)

Meilläkin tänään 7v poika näytti spagaatia! Tosi leveän tai syvän kans sai! En olisi uskonut poijalta! Ja joskus pienempänä se lantion vetkutus! :O :D Voin vain kuvitella teidän vetkutukset:)