torstai 14. lokakuuta 2010

Sosiaalisia suhteita ja syöpöttelyäEilen bussia odotellessa ikuistin kodin takana menevän kadun lokakuisessa auringonpaisteessa.  Lähes kaikki puut kadun varrelta ovat pudottaneet lehtensä, paisi meidän kohdalla olevat kummalakin puolella tietä. Mikähän lämpöputki siellä alla menee?

Opiskelukavereiden kanssa illanvietossa oli nyyttärimeiniki. Ostin itselleni pullon punaista ja muuten viemisiksi jogurtti- ja suklaahedelmiä, suolakeksejä ja tuorejuustoa. 


Syötävää oli vähän joka lähtöön kahdellakin eri pöydällä. Toinen illan ehtoisista emännistä oli leipaissut pullaa. Tuoretta pullaa ei voi vastustaa, nam. Sitä ylellisyyttä en ole itse tehnyt varmaan pariin vuoteen, koska vahvasti epäilen, että hetken pöydällä, ikuisesti lanteilla. Ilta oli syöminkeineen ja rupatteluineen oikein mukavaa vaihtelua arkeen. Edellisen kerran vietimme luokan yhteistä iltaa suunnilleen vuosi sitten, eli ei ihan alvariinsa kuitenkaan. Paikalla oli n. 1/4 osa luokasta.  Meidän koko ryhmä on seuraavan kerran koululla koossa vasta ensi vuoden puolella, joten ihan hyvään saumaan kokoonnuttiin. 

Aika hyvä viikko muutenkin meneillään iltamenojen suhteen allekirjoittaneella. Tänä iltana on lisää sosialisointia tiedossa, kun olen tästä pikapuoliin lähdössä kaupungille syömään erään tuttavan kanssa. 

***Käsitöistä mainittakoon, että sain toissa iltana ensimmäiset pitsivartiset sukat valmiiksi. Tänään laitoin uudet taas alulle, kun se joulukin lähestyy joka päivä. 

Täytyy tästä koota taas kimpsunsa ja ihmetellä mitä tuonne ulos laittaa päällensä. Nimittäin ilma on mitä oudoin. Yhdessä hetkessä sataa vettä, sitten paistaakin aurinko ja taas, kun päänsä kääntää, sataakin rakeiden ja rännän sekaista moskaa ja heti perään on auringon vuoro. 

-Katja-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nuista töppösistähän tuli komeet, kyllä nuo on mukava vetästä jalkaan. Ilmat tosiaan on sellaset ettei aina tiedä miten pukeutua ulos lähtiessä. Mukavaa iltaa Sinulle