torstai 23. syyskuuta 2010

Kirppistelyä ja koti-ikävää...

Luin äsken yhden seuraamani blogin tämän päiväistä postausta koti-ikävästä. Siis sellaisesta koti-ikävästä, mitä potee, vaikka asuukin ihan kivassa asunnossa, mutta silti se ei tunnu siltä oikealta kodilta. Sillä kohtaa kouraisi taas omastakin mahan pohjasta. Huoh... Täytyy vain lujasti uskoa, että se päivä, jona minäkin muutan kotiin, on taas yhden päivän lähempänä. 


Unelmakodista puheen ollen: bongailin tässä kauniita yksityiskohtia vanhoista puutaloista. Nämä ikkunat ja niiden puitteet huolisin koska vain siihen oikeaan omaan kotiini. 

***

Käväisin tänään varaamassa lastenvaatekirppikseltä pöydän ensi viikoksi. Olen viime aikoinakin joka viikko  jollain kirppareilla käynyt ja aina jotain pientä on mukaankin tarttunut. Joitain löytöjä mainitakseni olen ostanut itselleni uuden veroisen Nanson yöpaitulin 2 €, Sasulle Rukan sadetakin,  Amelle pitkävartiset välikausikengät ja collegehousut, lasipurkkeja, joululahjaideoita... ... ja tänään käteen tarttui tämä söpöäkin söpömpi nallehattu 3 €. Ei voinut kävellä ohi. Ja sattuu kuulemma olemaan saman lainen, kun tytön bestikselläkin on! 

Täällä taustalla on välillä ihan hirveä meteli ja raivo. Minulla ankara päänsärky puski päälle nyt illalla, eikä millään jaksaisi kuunnella jatkuvaa tappelua. Mitkään leikit eivät tahdo sujua yhdessä. Toisaalta lapset alkavat kai olla todella väsyneitä, vaikka tänään oli tämän viikon toinen hoitopäivä. Päiväkoti vie enemmän energiaa pieniltä hoitolaisilta kuin perhepäivähoito. Ensi viikolla toivottavasti päästään taas normaaliin elämään ja lapset omaan hoitopaikkaan "lepäämään". Kai sitä täytyy lähteä tekemään vielä jotain yhdessä heidän kanssaan, että päästään kaikki hyvillä mielin illalla nukkumaan... Särkylääke alkoi jo vaikuttaa, joten eiköhän se tästä. 

- Katja-

Ei kommentteja: