sunnuntai 29. elokuuta 2010

Moon niin iloonen!!!

Täytyy taas todeta, että  ystävät on ihania! Ja olen samalla itselleni vihainen siitä, että annan aivan liikaa ns. kiireiden rajoittaa ystävien kanssa vietettyä aikaa.!


Eilen illalla vietimme grillikauden päättäjäisiä, nautiskelimme ystävän kanssa punaviiniä, "avauduimme" pitkästä aikaa ja paransimme vähän maailmaakin. Miehelle iso kiitos grillimestarina toimimisesta ja siitä, että antoi meille naisille rauhan jutustella kahden kesken! Tänään seurasi jatkoa ja vietimme kivan sunnuntaipäiväsydämen (pohojalaasen) ystäväperheen kanssa ruuan ja jutustelun merkeissä. Ja illansuussa lähdimme omalla porukalla lähipuistoon. Sasu harjoitteli samalla pyöräilyä... Tai lähinnä ohjaamista meidän vanhempien työntäessä aisasta. Mutta pääasia oli, että kokemus oli mukava, eikä pakkopullaa kuten siskolleen aikanaan. 

Kaiken kaikkiaan ihanan leppoisa ja rentouttava viikonloppu takana, jollaisia soisin tulevan paljon lisää!!! Kiitos ystävät, että olette olemassa! 

(Pihlajanmarjat ja marja-aroniat pihapiirissä tuovat mukavasti väriä tähän koleaan syyssäähän. Vaikka kesä on aina kesä, niin onneksi syksyynkin mahtuu kauneutta ja voimaa antavaa väriloistoa.)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

vähän söpö sasu:D