tiistai 17. elokuuta 2010

Flunssan kourissa


Tauti pukkaa päälle, vaikka miten yritän estellä ja taistella vastaan. Oikeastaan meillä on puolikuntoista porukkaa ihan koko sakki. Tuntuu kuin olisin täi tervassa ja toimintani suoraan hidastetusta filmistä. Töissä jaksoin skarpata seitsemän tuntisen, mutta kotiin pyöräillessä täytyi poiketa puolessa välissä matkaa kirppikselle lepäämään... ( Aina löytyy hyvä syy! )


Tänään ostin tuon pikkukannun (1 €) kermanekaksi, Iittalan Verna-sarjan jälkkärimaljan keräilysarjani jatkoksi ( 3,5 €) ja taas muutamat valokuvakehykset. Eilen ostin Pyrexin suorakaiteen muotoisen lasivuuan (1,5 €) ja pullot ovat viime viikon löydöksiä. Niiden hintaa en muista tarkasti, mutta jotain 1-2 euron luokkaa per kappale ne oli.

 Pari kehystä odottaa tuunausta ja kolme kehystä ostin valmiiksi valkoisena, joten niihin pääsen kuvia virittelemään heti, kun jaksan ja ehdin, mutta tällä hetkellä suurin käynnissä oleva projektini on työhuoneeni ja lastenhuoneen laittaminen kuntoon. Taudin siemenen jyllätessä siihen tuntuu menevän rutkasti aikaa, kun muutenkin käy puoliteholla. Hyvä asia on kuitenkin se, että homma on jo käynnissä ja toivon saavani sitä reilusti eteenpäin vielä ennen kuin koulu taas alkaa ja ajatukset suuntautuvat ihan johonkin muuhun kuin sisustamiseen, tuunaamiseen ja kirppisten kiertelyyn. Toisaalta viime talvena kävin aika säännöllisesti kirpputorit kiertämässä, kun etsin lapsille vaatteita opiskelijabudjetilla, joten luultavasti niin teen nytkin. 

Tässä vielä tämän päiväinen hyvänmielen löytöni jaettavaksi kaikille. Kaikesta flunssasta ja "vetämättömuudestä" huolimatta tiedän, että elämä voittaa taas, etenkin kun ympärillä on tärkeitä ja rakkaita ihmisiä.
Ei kommentteja: