perjantai 23. heinäkuuta 2010

Uusia löytöjä ja ideoita

Olen taas kolunnut kirppareita enemmän ja vähemmän. Puhelin edelleen huollossa, mutta varapuhelimella nappasin pari kuvaa löydöistäni. (Kuvien laatu ei välttämättä oli kovin hyvä, mutta menköön.)Muistilappusien säilytystä varten löysin tämän pahvirasian, joka on päällystetty kauniilla paperilla ja sen alle on jätetty juuttilankakiemuroita. Hinta 2,5 €. Tämä oli mielestäni huippulöytö. Iso, kaksi kahvainen rottinkikori, jonka kunto on kuin uuden. Hinta 15 €. Pohjaan oli kirjoitettu "Toppola 1966", joten melkein antiikkia jo. Tätä en taida malttaa maalata valkoiseksi, ainakaan vielä. Mies kysyi, että en kai aio täyttää koko kotia koreilla... Minkäs sille mahtaa, kun on sattunut löytymään sopivia?!

Näiden lisäksi olen viimeaikoina ostanut mm. lasisen piirakkavuoan, ison saviruukun aluslautasineen, pari hyllyä (näihin palaan, kun ne löytävät paikkansa), valokuvakehyksiä, itselleni käyttämättömän kotelomekon ja pari hametta sekä lapsille joitain vaatteita. Eikä niihin ole uponnut montaakaan euroa yhteensä.

Meillä on täällä kotona kohta edessä vähän huoneiden uudelleen järjestelyä. Isojen tyttöjen huone muuttuu pienten huoneeksi, kun opinnot kohta alkavat ja saan pienten huoneesta itselleni työhuoneen. Sormet syyhyävät jo päästä käsiksi muutokseen ja päässä pyörii ideoita sisustamiseen. Muutokset tosin toteutettaneen edullisesti, mutta ihana saada pitkästä aikaa itselleen omaa tilaa, josta ei aina tarvitse heti korjata  tavaroitaan pois, vaan voi sulkea vaan oven ja palata jatkamaan sopivan hetken tultua. 


Ei kommentteja: