keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Tästä se lähtee...

Innostuin tässä hiljattain lukemaan toisten blogeja ja pikkuhiljaa on ajatus omasta blogista hiipinyt mieleeni. Aika tuli kypsäksi, kun kerta täällä tätä tekstiä kirjoittelen. Josko tästä tulisi kanava, joka auttaa näkemään hyvät asiat elämässä ja antaisi voimia heikkojen hetkien tullen uskoa taas huomiseen?

Niistä hyvistä asioista on mukava aloittaa: Minulla ja miehellä oli tänään yhteinen vapaapäivä. Vietimme sen lasten kanssa Korkeasaaressa. Oli mukava nauttia kiireettömästä yhteisestä ajasta ja nähdä lasten into uusista asioista. Tosin vähän sydämen tykytyksiäkin saimme, kun riikinkukko vei yllättäen piparin niin minun kuin tytönkin kädestä.

Kotimatkalla väsyneet matkalaiset nukahtivat autoon ja kotona eläimellinen meno jatkui pienten apinoiden raivolla, kun heräsivät kesken unieen kotipihassa. Toisen reissulaisen uni voitti melkein heti uudelleen, mutta toinen kuuluu vieläkin touhuilevan omiaan, vaikka tulimme jo kaksi tuntia sitten kotiin. Onneksi huomenna minulla vielä vapaat jatkuu, eikä lapsia tarvitse herättää...
Ei kommentteja: